دوشنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۳:۳۱
پیام آیت‌الله فاضل لنکرانی در پی انتخاب رهبر انقلاب اسلامی

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار علیهم السلام در پیامی با تبریک انتخاب حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای، آورده است: از خداوند متعال مسئلت می‌نمایم که با همان قوت در تحکیم مبانی جمهوری اسلامی و خدمت به انقلاب و ملت بزرگوار ایران و تقویت نهاد نورانی ولایت فقیه و مقابله با کفر و استکبار جهانی موفق و موید باشید.

به گزارش خبرگزاری حوزه، آیت‌الله محمدجواد فاضل‌لنکرانی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار علیهم السلام در پی انتخاب حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای به عنوان سومین رهبر انقلاب اسلامی ایران پیامی صادر کرد.

متن پیام به این‌ شرح است:

باسمه تعالی

حضرت آیت الله حاج سید مجتبی خامنه‌ای«دامت برکاته»

بعد از سلام و تحیّت، انتخاب جنابعالی به عنوان رهبر نظام مقدس اسلامی از سوی مجلس خبرگان رهبری را تبریک عرض می‌نمایم.

ضمن تسلیت مجدد شهادت والد عظیم الشان که صفحات درخشان و پرافتخاری از رهبر و هدایت انقلاب را به یادگار گذاشتند، از خداوند متعال مسئلت می‌نمایم که با همان قوت در تحکیم مبانی جمهوری اسلامی و خدمت به انقلاب و ملت بزرگوار ایران و تقویت نهاد نورانی ولایت فقیه و مقابله با کفر و استکبار جهانی موفق و موید باشید. ان‌شاءالله.

محمدجواد فاضل لنکرانی
۱۴۰۴/۱۲/۱۸

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha